***       Водещите вечерни новини       на 11 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 11 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Столтенберг: Путин се проваля в Украйна. Сабрутев: Всеки ден слушаме лъжите на ГЕРБ


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 11 октомври   

 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи през днешния ден, че съветският президент Владимир Путин се проваля във войната в Украйна. Путин стартира и той би трябвало да приключи войната - с евакуиране на съветските войски от Украйна, добави Столтенберг.

Той прикани непризнатия от Европейски Съюз президент на Беларус Александър Лукашенко да престане да съучаства на Кремъл. НАТО остава с Украйна, докато е належащо, уточни генералният секретар, представен от Българска телеграфна агенция. По неговите думи алиансът не взе участие във войната, само че обезпечаваната от съдружниците помощ води до промени на бойното поле.

***

Безспорно е открито, че взривеният на Кримския мост камион в никакъв случай не е бил на територията на Република България, която беше посочена като насочна точка за неговия маршрут.

***

" Няма никакви сигнали, че Русия обмисля да употребява атомно оръжие ", това сподели шефът на английската разследваща работа Център за държавна връзка Джереми Флеминг, съобщи Би Би Си.

" Самото говорене за приложимост на оръжия за всеобщо заличаване е рисково и ние би трябвало да се отнасяме доста деликатно към такива изявления ", добави Флеминг.

***

От „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ желаеха тя да не бъде канена на откриването на новия парламентарен сезон. От „ Възраждане “ отвърнаха и се стигна до скандал.

***

„ Аз не мога да схвана по какъв начин отчет, който касае държавната сигурност и енергетика, може да бъде размахван от господин Добрев по всички телевизионни студиа. Ясно разобличихме лъжите, че сме купували газ от Русия. Цената на газа пада, тъй като в микса към този момент влиза газа от интерконектора с Гърция. ГЕРБ 12 години не направи нищо за този интерконектор, а държавното управление на Кирил Петков го построи за рекордно къси периоди. ГЕРБ построиха за рекордни периоди четири пъти по-дългия от интерконектора Турски поток, тъй като там има корупция “.

***

Те не могат да се схванат къде ще седят, ние чакаме дружно да коват закони и външна политика да правят…

***

***

***

Иззе е на 23 години и работи като коафьор. Осъждан е за злополука и причиняване на телесна щета, като сега е в изпитателен период. Той, както и отбраната му, изиска най-леката мярка за неотклонение. Адвокатът означи, че събраните доказателства не са такива, че да поддържат настояването на прокуратурата за най-тежка мярка за неотклонение.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР